Pod peste Dunare la Galati!


 
We have collected 1.659 signatures. Can you help us reach 5.000 signatures?
5.000 needed


Pod peste Dunare la Galati!

Razvan Popa
Created by Razvan Popa
 
Petitioning Primaria Galati , Ministerul Transporturilor

Update #1
Daca inca nu ati facut-o, semnati si pentru Aeroport la Galati: http://www.yousign.org/ro/aeroport_galati
Published on March 14, 2013 @ 19:16 h

Petition text
Podul peste Dunare de la Galati a fost lansat ca o promisiune electorala a PDSR acum mai bine de 17 ani. In 2003, Ministerul Transporturilor a realizat studiul de fezabilitate si o firma chinezeasca si-a exprimat chiar interesul pentru aceasta constructie. In cel mai pur stil romanesc, proiectul a fost din nou abandonat. Intre timp, au intract pe fir si agentii electorali de la Braila, care au promis, la randul lor, un pod peste Dunare. Ba mai mult, la recenta reuniune de la Galati a Consiliului Oraselor şi Regiunilor Dunării, Marius Stan, primarul Galatiului, a reluat ideea construirii podului la Galati, iar asta l-a enervat pe preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Acest pod ar juca un rol esential pentru Galati in Strategia Dunarii, contribuind atat la cresterea turismului cat si a sectorului IMM-urilor. Spre exemplu, acest pod ar putea fluxul de turisti din Moldova, Basarabia sau Ucraina si care se indreapta spre Delta Dunarii sau litoralul Marii Negre.

Noi, locuitorii Galatiului, trebuie sa strangem randurile si sa aratam tuturor ca acest pod trebuie sa fie facut la Galati, si nu la Braila! Nu mai vrem sa traversam Dunarea inot sau cu barca!


Disclaimer: The views and opinions expressed in this petition are those of the author (Razvan Popa) and do not necessarily reflect the official policy or position of YouSign.org.

Published on March 14, 2013 @ 18:00 h

 
 

 
 

 
 

 
Share the petition on news websites, social readers, IM, blogs, groups, and forums.


Copy / Paste: